Εκπαίδευση της Δ. Αστυνομίας Θεσσαλονίκης από την KMP | Εκπαίδευση της Δ. Αστυνομίας Θεσσαλονίκης από την KMP
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
16936
post-template-default,single,single-post,postid-16936,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Εκπαίδευση της Δ. Αστυνομίας Θεσσαλονίκης από την KMP

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για το 2017 η εκπαίδευση της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με θέμα “Πρόληψη και αντιμετώπιση απειλών & βίαιων επιθέσεων” από την Krav Maga Protection KMP®.
Η ΚΜΡ ως παγκόσμιος κλάδος άθλησης (WFMA) επίσημα αναγνωρισμένος οργανισμός που διδάσκει Israeli Contact Combat System Krav Maga από την Israeli Tactical School, στο πλαίσιο επιμόρφωσης και παροχής εκπαιδεύσεων “Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας” έχει ξεκινήσει συνεργασία με την Διεύθυνση Δ. Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.
Η εκπαιδευτική ομάδα της ΚΜΡ αποτελούνταν από τον επικεφαλή κ. Οικονόμου και τους κυρίους Γιαννώρο, Ουζούνογλου, Εφραιμίδη, Στεφανίδη, Μπουμπούρη, Σαουλίδη, Σπυρομήτρο, Κότσου και τις κυρίες Οικονόμου, Σκαρλή.
Τα μαθήματα έλαβαν χώρα στην αίθουσα του δημαρχείου Θεσσαλονίκης και θα συνεχιστούν με νέες ημερομηνίες για το 2018.
Ευχαριστούμε την Διεύθυνση για την επιλογή του οργανισμού μας για την εκπαίδευση τους  και τον χορηγό μας DeCLIC για την φωτογραφική κάλυψη.

 

 

 

 

KRAV MAGA