Krav Maga Protection | Εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου Krav Maga
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
17654
post-template-default,single,single-post,postid-17654,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,unselectable,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου Krav Maga στη Θεσσαλονίκη

Εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου Krav Maga 

Η Krav Maga Protection KMP, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία WFMA,
διοργανώνει εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου Krav Maga, στην Θεσσαλονίκη.

 

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Σάββατο 23 Ιουνίου, στην ΕΔΡΑ της KMP, 17 Νοέμβρη 81, Άνω Τούμπα (προέκταση Γρηγορίου Λαμπράκη)

KRAV MAGA EXAMS ADVANCED

Level 5 στις 18:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ολοκλήρωσαν 12 μήνες εκπαίδευσης.

Οι μαθητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ολόκληρο τον εξοπλισμό.

 

Κυριακή 24 Ιουνίου, στον Spartacus A.C. Ευτέρπης 13, Εύοσμος (πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ

Level 1 στις 16:00

Level 2 στις 17:00

KRAV MAGA EXAMS ADVANCED

Level 3 στις 18:00

Level 4 στις 19:00

 

Κυριακή 1 Ιουλίου, στην ΕΔΡΑ της KMP, 17 Νοέμβρη 81, Άνω Τούμπα (προέκταση Γρηγορίου Λαμπράκη)

Advance Level 1 στις 16:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ολοκλήρωσαν 12 μήνες εκπαίδευσης.

Οι μαθητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ολόκληρο τον εξοπλισμό.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν 30 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη των εξετάσεων.

Χορηγοί διοργάνωσης:

Declick

SAOULIDIS SPORTS

Ποια είναι η ΚΜΡ ( Krav Maga Protection )

Η Krav Maga Protection KMP ®, δημιουργήθηκε από τον κ. Χρήστο Οικονόμου, ο οποίος ήταν από τους πρώτους Έλληνες που γνώρισαν το KRAV MAGA ( ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ ) το 1997 από Οργανισμό Ασφαλείας του Ισραήλ. Η KMP ®, είναι αναγνωρισμένοι από πολλούς Ελληνικούς και παγκόσμιους φορείς, από εταιρείες ασφαλείας του εξωτερικού και από το 2017 είναι παγκόσμιος οργανισμός της WFMA. Σκοπός της KMP είναι να παρέχει στα μέλη της εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου και πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα. Κατέχει κάθε νόμιμη άδεια εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας τις ανάλογες πιστοποιήσεις από οργανισμούς, ομοσπονδίες και εταιρείες ασφαλείας της Ελλάδας, της Ευρώπης, της Αμερικής και του Ισραήλ, με τις οποίες συνεργάζεται.

 

 

 

Το κραβ μαγκά της KMP ®, δεν είναι ένα απλό σύστημα αυτοάμυνας αλλά ένα σύγχρονο σύστημα μάχης σώμα με σώμα, καθώς και αυτή είναι η σημασία των λέξεων (μάχη επαφής – contact fight). Η βάση του μαχητικού κραβ μαγκά είναι η πυγμαχία η οποία προσαρμόζεται για βίαιες καταστάσεις αστικού περιβάλλοντος. Σε σχέση με τα άλλα συστήματα κραβ μαγκά, στην KMP ® δίνεται μεγάλη προσοχή στο στήσιμο, στη κίνηση του σώματος και στη σωστή εκτέλεση των χτυπημάτων.

 

 

Πρωταρχικός σκοπός της KMP ® είναι ο κάθε εκπαιδευόμενος να αποκτήσει την ικανότητα να προβλέπει και να αποφεύγει μια συμπλοκή. Σε περίπτωση όμως που αυτό είναι αναπόφευκτο και κρίνεται αναγκαίο η υπεράσπιση της ζωής, τότε τον καθιστά ικανό όσο αυτό είναι εφικτό, να μπορεί να εξουδετερώσει την απειλή με βάση το δικαίωμα άμυνας που ορίζει η νομοθεσία.

Οι ρεαλιστικές τεχνικές αυτοάμυνας, η γλώσσα του σώματος για την πρόβλεψη μιας απειλής, η διαχείριση μιας βίαιης κατάστασης και η ικανότητα καταστολής της, είναι μαθήματα που συμπεριλαμβάνονται μέσα στις εκπαιδεύσεις της KMP ®.

 

Στα μαθήματα εκτός από τα χτυπήματα και της τεχνικές αυτοάμυνας, περιλαμβάνονται διάφορες ασκήσεις αντοχής και ταχυδύναμης. Με αυτόν τον τρόπο ο εκπαιδευόμενος αθλείται σε ένα δυναμικό πλαίσιο προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γυμναστική στο σώμα του. Η εκπαίδευση γίνεται με μεθοδικότητα προκειμένου ο μαθητής να είναι καταρτισμένος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν άτομα ηλικίας από 12 χρονών και πάνω ανεξαρτήτου φύλου, σωματότυπου ή εμπειρίας από άλλα μαχητικά συστήματα.error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!