Νέο τμήμα Κραβ Μαγκά ΚΜΡ στα Τρίκαλα | Krav Maga Protection KMP, νέο τμήμα κραβ μαγκά στα Τρίκαλα.
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
16546
post-template-default,single,single-post,postid-16546,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Νέο τμήμα Κραβ Μαγκά ΚΜΡ στα Τρίκαλα

Νέο τμήμα Κραβ Μαγκά ΚΜΡ στα Τρίκαλα

KRAV MAGA

Η Krav Maga Protection KMP ξεκινά νέο τμήμα κραβ μαγκά στα Τρίκαλα.

Ένα από τα πιο σύγχρονα, ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά συστήμα αυτοάμυνας και μάχης σώμα με σώμα, τώρα στο γυμναστήριο  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Β. Τσιτσανη 90

Πληροφοριες: 6951667122
www.kravmagapro.gr

Το KRAV MAGA  είναι ένα αποτελεσματικό σύγχρονο σύστημα μάχης, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τον ρεαλισμό και την ευκολία στην εκμάθησή του. Η χώρα προέλευσης του είναι το Ισραήλ και δημιουργήθηκε κατ΄ αρχάς για να προσφέρει προστασία από κοντινές σύγχρονες απειλές και επιθέσεις για Σώματα Ασφαλείας ως επιχειρησιακό κραβ μαγκά (operational krav maga).

Εδώ και αρκετά χρόνια λόγω αύξησης της εγκληματικότητας διδάσκεται σε πολίτες, προσφέροντας τους την ικανότητα να μπορούν να αντιμετωπίσουν βίαιες καταστάσεις προστατεύοντας τον εαυτό τους αλλά και τρίτους, εξουδετερώνοντας παράλληλα με ασφάλεια την απειλή.

Οι τεχνικές του είναι επηρεασμένες από πολλά είδη πολεμικών τεχνών, προσαρμοσμένες σε μια τελείως διαφορετική βάση καλύπτοντας άοπλες και ένοπλες επιθέσεις.

Τα περισσότερα χτυπήματα γίνονται σε σημεία που μπορούν να πλήξουν τον αντίπαλο όπως μάτια, λαιμό, βουβωνική κτλ. Αποτελείται από πολύ απλές και όχι σύνθετες τεχνικές ώστε να είναι εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές σε πραγματικές συνθήκες του δρόμου για την αντιμετώπιση ενός ή πολλών αντιπάλων.

Δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη δύναμη, ευλυγισία ή κάποια άλλη ικανότητα, καθώς το συγκεκριμένο σύστημα προσαρμόζεται στον εκπαιδευόμενο, αφού αποτελείται από φυσιολογικές κινήσεις του σώματος.

KRAV MAGA PROTECTION URBAN

Όπως στο Ισραήλ έτσι και στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί Οργανισμοί που διδάσκουν κραβ μαγκά, με

αρκετές διαφορές μεταξύ τους.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση επιλογής αυτοάμυνας σε περισσότερες από 500 Μονάδες Ασφαλείας με βάση τα στοιχεία του BBC.

Καθώς στο δρόμο δεν υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί έτσι και οι εκπαιδεύσεις του KRAV MAGA γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζεται όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μαχητικό άθλημα.