Krav Maga Protection | Δύο πολύ σημαντικά έγγραφα του Imi για το κραβ μαγκά και τον Μπόαζ Αβιραμ
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
18161
post-template-default,single,single-post,postid-18161,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Δύο πολύ σημαντικά έγγραφα του Imi για το κραβ μαγκά και τον Μπόαζ Αβιραμ

Άλλα δύο σημαντικά έγγραφα του Imi Lichtenfeld παρουσιάζει η Krav Maga Protection KMP.
Σκοπός της KMP, είναι να φανερώσει κάθε επιβεβαιωμένη πληροφορία σχετικά με το κραβ μαγκά και για αυτό το λόγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα προβαίνει σε μεταφράσεις επίσημων εγγράφων.
Στο πρώτο έγγραφο γίνεται αναφορά για τον σκοπό του κραβ μαγκά, ενώ στο δεύτερο για τον επικεφαλής εκπαιδευτή κραβ μαγκά των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων Μπόαζ Αβιράμ από τον Imi.
“Ο σκοπός του Ισραηλίτικου Κραβ Μαγκά: Να εκπαιδεύσει και να «χτίσει» ανθρώπους διανοητικά, πνευματικά και φυσικά, έτσι ώστε εν καιρώ ανάγκης να μπορούν να αμυνθούν και να επιτεθούν, με μέγιστη ταχύτητα και αποδοτικότητα. Να δημιουργήσει μέσα τους μια αίσθηση αυτοπεποίθησης. Να εργαστεί για τη συγκέντρωση των καρδιών και την εξάλειψη της βίας σε όλο τον κόσμο και μεταξύ όλων των λαών, ανεξάρτητα από το χρώμα, τη φυλή ή την πίστη.” , Imi.
Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Ο κ. Μπόαζ Άβιραμ είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής «Κραβ Μαγκά». Ως πρόεδρος της Krav Maga Association (Σύλλογος Κραβ Μαγκά), είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλά και έχω φτάσει να τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Ο κ. Άβιραμ είναι ένας εξαιρετικός εκπαιδευτής, τόσο στη θεωρία όσο και στην πρακτική εξάσκηση και έχει μια αξιόπιστη προσωπικότητα.  (Imi Lichtenfeld, Πρόεδρος της Krav Maga Association, Κόκκινη Ζώνη – 10 Dan)

KRAV-MAGA-KMP-LOGOΠληροφορίες για την KMP ΕΔΩ