Krav Maga Protection | Νέοι Βοηθοί Εκπαιδευτές "Assistant Instructor" krav maga
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
17951
post-template-default,single,single-post,postid-17951,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Τρεις νέοι Βοηθοί Εκπαιδευτές “Assistant Instructor” krav maga

Νέοι Βοηθοί Εκπαιδευτές “Assistant Instructor” της Krav Maga Portection KMP

Άλλοι τρεις νέοι Βοηθοί Εκπαιδευτές “Assistant Instructor” έρχονται να ενταχτούν στην εκπαιδευτική ομάδα της Krav Maga Portection KMP. Οι δύο από αυτούς έχουν ολοκληρώσει πάνω από 160 ώρες εκπαίδευσης, ενώ ο τρίτος μέλος του οργανισμού μας από το 2013 με συνεχή εκπαίδευση σε όλα τα προγράμματα της ΚΜΡ.

Τα κριτήρια στην ένταξη της εκπαιδευτικής ομάδας στην ΚΜΡ είναι αυστηρά θέτοντας υψηλές απαιτήσεις.

Σκοπός του Οργανισμού μας είναι η σωστή κατάρτιση και συνεχή εκπαίδευση της εκπαιδευτικής ομάδας και φυσικά η πιστοποίηση αυτής με πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα.

Τα υψηλά κριτήρια, η μεθοδικότητα και φυσικά ο απαραίτητος χρόνος εκπαίδευσης, έχουν θετικό αντίκτυπο στους μαθητές που εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους στην ΚΜΡ.

Για αυτό το λόγο η ΚΜΡ, δεν διοργανώνει σχολές εκπαιδευτών krav maga

Διαβάστε για τον τρόπο εκπαίδευσης υποψήφιων Εκπαιδευτών “Instructor” της ΚΜΡ ΕΔΩ   

KRAV MAGA

Διαβάστε “Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το Krav Maga” ΕΔΩ