Έλληνες εκπαιδευτές Κραβ Μαγκά εκπαίδευσαν στρατιώτες του Ισραήλ.
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21434
post-template-default,single,single-post,postid-21434,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Έλληνες εκπαιδευτές του Κραβ Μαγκά εκπαίδευσαν στρατιώτες του Ισραήλ.

 

Για πρώτη φορά Έλληνες εκπαιδευτές του Κραβ Μαγκά βρέθηκαν σε κέντρο εκπαίδευσης των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ (IDF) και δίδαξαν Κραβ Μαγκά σε Ισραηλινούς στρατιώτες.

Πρόκειται για τον κύριο Χρήστο Οικονόμου Ιδρυτή/Επικεφαλής της Krav Maga Protection International και τον κύριο Νικόλαο Γιαννώρο Αρχιεκπαιδευτή της Krav Maga Protection International.

Η εκπαίδευση έγινε υπό την επίβλεψη αξιωματικών του Ισραήλ και του εκπαιδευτή του στρατού, πρώην αρχιεκπαιδευτή της αντιτρομοκρατικής Masada κύριο Γκάι Ρόζενφελντ.

Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος μικτό τμήμα Ισραηλινών στρατιωτών, μαζί με τον εν ενεργεία εκπαιδευτή κραβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ

(IDF) κύριο Ρόι Ακνίν, όπου μαζί με τους αξιωματικούς τους, έμειναν πλήρως ευχαριστημένοι αποκομίζοντας όλα τα οφέλη της εκπαίδευσης.

Η εμπιστοσύνη του Ισραηλινού στρατού προς τους εκπαιδευτές της KMP International, δίνει ακόμη ένα μεγαλύτερο προβάδισμα προς τον Οργανισμό, για την σοβαρή και επαγγελματική πορεία του.

Οι Έλληνες εκπαιδευτές είχαν πιστοποιηθεί το 2018, από τον αρχιεκπαιδευτή Κραβ Μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ κύριο Μπόαζ Άβιραμ, ο οποίος επιβεβαίωσε και την αυθεντικότητα της εκπαιδευτικής ύλης της KMP International, ενώ το 2019 πιστοποιήθηκαν και από τον αρχιεκπαιδευτή της Masada κύριο Γκάι Ρόζενφελντ.

Επίσης οι Έλληνες εκπαιδευτές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση Ισραηλινών στρατιωτών σε τακτικές ένοπλης μάχης.

Η παρακολούθηση ένοπλων εκπαιδεύσεων στρατιωτών του Ισραήλ στο κέντρο εκπαίδευσής τους, είναι μια ξεχωριστή εμπειρία η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη του προγράμματος Tactical Combat Training TCT, που διοργανώνεται στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Masada Security.

 

 

Ποια είναι η ΚΜΡ ( Krav Maga Protection )
Ιδρυτής Krav Maga Protection ( ΚΜΡ )
Σχολές Krav Maga Protection ( KMP )