Βραβεύτηκαν Έλληνες εκπαιδευτές από τον Ισραηλινό στρατό
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21554
post-template-default,single,single-post,postid-21554,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Βραβεύτηκαν Έλληνες εκπαιδευτές του Κραβ Μαγκά από τον Ισραηλινό στρατό.

 

Για πρώτη φορά Έλληνες εκπαιδευτές της Krav Maga Protection International, βραβεύτηκαν από το στρατό του Ισραήλ, για την εκπαίδευση κραβ μαγκά που παρείχαν σε στρατιώτες των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ IDF.

IDF: Με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό για το έργο και την εκπαίδευσή σας για τους στρατιώτες…

Πρόκειται για τον κύριο Χρήστο Οικονόμου Ιδρυτή/Επικεφαλής της Krav Maga Protection International και τον κύριο Νικόλαο Γιαννώρο Αρχιεκπαιδευτή της Krav Maga Protection International.

Η βράβευση των Ελλήνων εκπαιδευτών από τον IDF, η οποία έγινε μέσα στο κέντρο εκπαιδεύσεων των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ, αναδεικνύει για άλλη μια φορά την σοβαρή και επαγγελματική πορεία του Οργανισμού.

 Οι Έλληνες εκπαιδευτές είχαν πιστοποιηθεί το 2018, από τον αρχιεκπαιδευτή Κραβ Μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ κύριο Μπόαζ Άβιραμ, ο οποίος πιστοποίησε και την KMP International, για την αυθεντικότητα της εκπαιδευτικής της ύλης.

Ενώ το 2019 οι ίδιοι εκπαιδευτές πιστοποιήθηκαν και από τον αρχιεκπαιδευτή της αντιτρομοκρατικής του Ισραήλ Masada, κύριο Γκάι Ρόζενφελντ.

 

 

Ποια είναι η ΚΜΡ ( Krav Maga Protection )
Ιδρυτής Krav Maga Protection ( ΚΜΡ )
Σχολές Krav Maga Protection ( KMP )