Η μεγαλύτερη σχολή Εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά στην Ελλάδα
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21107
post-template-default,single,single-post,postid-21107,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Η μεγαλύτερη σχολή Εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά στην Ελλάδα


 

Με επιτυχία διεξήχθη στις 7 Αυγούστου, η ετήσια εκπαίδευση “Εκπαιδευτών” της Krav Maga Protection International KMP, στο θέατρο «Βεργίνα» στην Θεσσαλονίκη.

Η εκπαίδευση έγινε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (ΕΟΠΤ), και με την υποστήριξη της εταιρείας εκπαιδεύσεων ασφαλείας του Ισραήλ Masada Tactical.

Εισηγητής ήταν ο υπεύθυνος του Οργανισμού κ. Χρήστος Οικονόμου.

Σημαντική ήταν η παρουσία του πρόεδρου της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WFMA κ. Θωμά Σμιάρη και του συνεργάτη του Οργανισμού μας σε θέματα Φρουρικής Τέχνης κ. Τόνυ Τσαταλίδη.

Η συμμετοχή των εκπαιδευόμενων έφτασε τα πενήντα άτομα, καθιστώντας την, την μεγαλύτερη μέχρι τώρα σχολή εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά στην Ελλάδα.

Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η καλύτερη θεωρητική και τεχνική κατάρτιση στην εκπαιδευτική ύλη του Μαχητικού Κραβ Μαγκά και η πιστοποίηση νέων Εκπαιδευτών και Βοηθών Εκπαιδευτών.

Η KMP International, επενδύει στην Εκπαιδευτική της Ομάδα καθώς η σωστή, συνεχής και άρτια εκπαίδευση της, είναι αυτή που έχει αντίκτυπο στους μαθητές κάθε σχολής.

Η Krav Maga Protection KMP International®, είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, από τον επικεφαλής εκπαιδευτή κραβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ Boaz Aviram (Chief Instructor Krav Maga IDF).

      

    
     

Δείτε ακόμα:

Γίνε πιστοποιημένος εκπαιδευτής Κραβ Μαγκά  

Σχολή εκπαιδευτών

Πιστοποιημένες σχολές Κραβ Μαγκά