Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση χρήσης Ισραηλινού μαχαιριού μάχης
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21765
post-template-default,single,single-post,postid-21765,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ολοκληρώθηκε το σχολείο εκπαίδευσης χρήσης Ισραηλινού μαχαιριού μάχης

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου, το πρώτο σχολείο εκπαίδευσης χρήσης Ισραηλινού μαχαιριού μάχης, από την Krav Maga Protection International, σε συνεργασία με την Masada Israel.

Εισηγητής / Εκπαιδευτής του σχολείου ήταν ο ιδρυτής της KMP International και αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Masada Israel κ. Χρήστος Οικονόμου.

Η εκπαίδευση έγινε στην έδρα του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη και είχαν δυνατότητα να την παρακολουθήσουν μόνο μέλη της KMP International.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης ΕΕΕΔ που όπως σε κάθε διοργάνωση έτσι κι αυτήν τη φορά παρείχε υγειονομική κάλυψη.

Θα διεξαχθούν πολύ σύντομα και άλλα σχολεία “Israeli Tactical Knife” στα οποία θα έχουν την δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν μόνο μέλη της KMP International, με λευκό ποινικό μητρώο.

Η Krav Maga Protection International®, είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, από τον επικεφαλής εκπαιδευτή κραβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ Boaz Aviram (Chief Instructor Krav Maga IDF).

Πληροφορίες για την KMP International
https://kravmagaprotection.org

Πληροφορίες για την Masada
Masada Tactical system israel – Israeli Security Agency