Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια “Tactical Combat Shooting Israeli Method”
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
19186
post-template-default,single,single-post,postid-19186,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια “Tactical Combat Shooting Israeli Method” από την Masada Israel σε συνεργασία με την Krav Maga Protection KMP International.Για πρώτη φορά διεξάχθηκαν στην Ελλάδα δύο σεμινάρια από τον εκπαιδευτή των ειδικών δυνάμεων του στρατού, της αστυνομίας του Ισραήλ και διευθυντή της Masada Israel, Guy Rozenfeld.
 
Τα σεμινάρια μπόρεσαν και τα παρακολούθησαν άτομα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και διεξάχθηκαν στην αδειοδοτημένη πίστα Airsoft City, στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο κ. Ρόζενφελντ, με τη βοήθεια του επικεφαλής εκπαιδευτή της KMP International κ Οικονόμου και μια ομάδα εκπαιδευτών του Tactical Combat Training TCT, δίδαξαν τακτικές πυροβόλων όπλων σύμφωνα με το Israeli combat shooting.
 
Η Masada Israel, είναι εταιρεία εκπαιδεύσεων ασφαλείας με έδρα το Ισραήλ. Συνεργάζεται με το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ και είναι πλήρως αναγνωρισμένη από αυτό. Αντιπρόσωπος της Masada στην Ελλάδα είναι ο κ. Οικονόμου ο οποίος κατέχει το βαθμό Advanced Level Instructor Tactical Combat Shooting. Το πρόγραμμα της KMP International “Tactical Combat Training TCT”, είναι αναγνωρισμένο από την Masada Israel, από το 2018 και η αδελφοποίηση των δύο οργανισμών ανοίγει τον δρόμο για εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις εντός Ελλάδος, με Ισραηλινά πτυχία αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ.
 
Σύντομα νέα σεμινάρια
 

 

Διαβάστε επίσης:
Πρόγραμμα Tactical Combat Training (TCT):

https://kravmagapro.gr/kmp-masada-tactical-system-israel/

 

Η πιστοποίηση της KMP International από τον επικεφαλής εκπαιδευτής κραβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ Boaz Aviram στην Ελλάδα:

 

 

 

Με την υγειονομική κάλυψη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης ΕΕΕΔ

Υποστηρικτές Σεμιναρίου:

Declic