Όλοκληρώθηκε η εκπαίδευση εκπαιδευτών από την Masada Israel
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
19171
post-template-default,single,single-post,postid-19171,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,unselectable,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση εκπαιδευτών από την Masada Israel σε συνεργασία με την Krav Maga Protection KMP International.H KMP International ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας εκπαιδεύσεων ασφαλείας του Ισραήλ Masada, διοργάνωσε για τους εκπαιδευτές του προγράμματος Tactical Combat Training TCT, σχολή εκπαιδευτών “Tactical Combat Shooting”.

Οι εκπαιδευτές της KMP International, εκπαιδεύτηκαν σε τακτικές πυροβόλων όπλων σύμφωνα με το Israeli combat shooting και πιστοποιήθηκαν από την Masada, με Ισραηλινά πτυχία. Την εκπαίδευση την παρείχε ο Διευθυντής της Masada, πρώην εκπαιδευτής των ειδικών δυνάμεων του στρατού και της αστυνομίας Guy Rozenfeld.

 

O κ. Ρόζενφελντ έμεινε πλήρως ικανοποιημένος από την επίδοση των εκπαιδευτών της KMP International και από τον επικεφαλής της κ. Οικονόμου, στον οποίον δόθηκε ο βαθμός Advanced Level Instructor Tactical Combat Shooting και το δικαίωμα να πιστοποιεί στην Ελλάδα με τα πτυχία της Masada Israel.

Η αδελφοποίηση των δύο οργανισμών ανοίγει τον δρόμο για εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις εντός Ελλάδος, με Ισραηλινά πτυχία αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ.

Σύντομα νέες εκπαιδεύσεις

 

Διαβάστε επίσης:
Πρόγραμμα Tactical Combat Training (TCT):

https://kravmagapro.gr/kmp-masada-tactical-system-israel/

 

Η πιστοποίηση της KMP International από τον επικεφαλής εκπαιδευτής κραβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ Boaz Aviram στην Ελλάδα:

 

 

Με την υγειονομική κάλυψη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης ΕΕΕΔ

Χορηγοί Σεμιναρίου:

Declic 

 

 


error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!