Επιχειρησιακή χρήση Ισραηλινού μαχαιριού Krav Maga Protection
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
20104
post-template-default,single,single-post,postid-20104,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,unselectable,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Επιχειρησιακή χρήση Ισραηλινού μαχαιριού


Εκπαιδευτής / Εισηγητής σεμιναρίου:
Χρήστος Οικονόμου επικεφαλής εκπαιδευτής Krav Maga Protection KMP International ®.

Ημερομηνία: Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Τόπος διεξαγωγής: Αλεξανδρούπολη

Διάρκεια: 11:00 – 14:00

Πληροφορίες / Δηλώσεις συμμετοχής: 697 559 6251 και στη γραμματεία του συλλόγου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από την Krav Maga Protection KMP International ®.

Η Krav Maga Protection KMP International ®, είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα πιστοποιημένος από τον επικεφαλής εκπαιδευτή κραβ μαγκά των αμυντικών δυνάμεων του Ισραήλ, Boaz Aviram. Η πιστοποίηση της KMP International ®, είναι σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ IDF (μάχη σώμα με σώμα, χρήση μαχαιριού, ραβδιού και τυφεκίου ως συσκευή χωρίς πυρά) του στρατιωτικού κραβ μαγκά.

Ο επικεφαλής της KMP International ®, Χρήστος Οικονόμου έχει ολοκληρώσει το «σχολείο» “Original Israel Defense Forces (IDF) Krav Maga Instructor” και πιστοποιηθεί από τον επικεφαλής εκπαιδευτή krav maga IDF Boaz Aviram.

Επίσης ο επικεφαλής εκπαιδευτής της KMP International ®, έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από τον αριχεκπαιδευτή της αντιτρομοκρατικής Masada του Ισραήλ Guy Rozenfeld, ως εκπαιδευτής “Tactical Combat Shooting” και είναι αντιπρόσωπος της Masada Security, στην Ελλάδα.

Η χρήση του μαχαιριού είναι αναπόσπαστο κομμάτι εκπαίδευσης της KMP International ®, η οποία διδάσκεται στα προχωρημένα επίπεδα των μαθητών και στο κατοχυρωμένο πρόγραμμα Tactical Combat Training TCT.

 

Διαβάστε επίσης

Krav Maga Protection International KMP ®, ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ από τον Chief Instructor Krav Maga Israel Defence Force IDF Boaz Aviram.error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!