Σεμινάριο αυτοάμυνας της Krav Maga Protection International
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21577
post-template-default,single,single-post,postid-21577,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας της Krav Maga Protection International


Το Τμήμα Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και την Krav Maga Protection International, πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, δωρεάν σεμινάριο Αυτοάμυνας για γυναίκες.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 25η Νοεμβρίου που έχει ορισθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.

Η Βία κατά των γυναικών είναι ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται ποικιλόμορφα, με την άσκηση λεκτικής, ψυχολογικής ή/και σωματικής βίας προς τις γυναίκες και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

Στόχος της δράσης ήταν η εξοικείωση, όσων γυναικών συμμετείχαν σε βασικές έννοιες όπως η αυτοπροστασία, η δυναμικότητα, η αυτοπεποίθηση και η γνώση βασικών τεχνικών ώστε σε μια ενδεχόμενη επίθεση να καταφέρουν να αντιδράσουν με τον σωστό και συγχρονισμένο τρόπο μυαλού και σώματος.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο κ. Οικονόμου Χρήστος υπεύθυνος της KMP International μαζί με μια μεγάλη ομάδα 15  εκπαιδευτών του Οργανισμού οι οποίοι ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Την υγειονομική κάλυψη παρείχε η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης ΕΕΕΔ, η οποία στηρίζει αφιλόκερδος όλες τις δράσεις της KMP International.

Ο Οργανισμός μας συνεχίζει το κοινωνικό του έργο προσφέροντας δωρεάν ειδικά προγράμματα για γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα βίας

        
Πληροφορίες
για το Κραβ Μαγκά
https://kravmagapro.gr/kravmaga/