Σεμινάριο αυτοάμυνας της Krav Maga Protection International
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21203
post-template-default,single,single-post,postid-21203,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας της Krav Maga Protection International


Το Τμήμα Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και την Krav Maga Protection International, πραγματοποίησε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, δωρεάν σεμινάριο Αυτοάμυνας για γυναίκες.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 25η Νοεμβρίου που έχει ορισθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.

Η Βία κατά των γυναικών είναι ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται ποικιλόμορφα, με την άσκηση λεκτικής, ψυχολογικής ή/και σωματικής βίας προς τις γυναίκες και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

Στόχος της δράσης ήταν η εξοικείωση, όσων γυναικών συμμετείχαν σε βασικές έννοιες όπως η αυτοπροστασία, η δυναμικότητα, η αυτοπεποίθηση και η γνώση βασικών τεχνικών ώστε σε μια ενδεχόμενη επίθεση να καταφέρουν να αντιδράσουν με τον σωστό και συγχρονισμένο τρόπο μυαλού και σώματος.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο κ. Οικονόμου Χρήστος υπεύθυνος της KMP International μαζί με μια μεγάλη ομάδα εκπαιδευτών του Οργανισμού οι οποίοι ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Γιαννώρος Νικόλαος
Δημήτριος Βερικούκης
Κωσ/νος Εφραιμίδης
Χαράλαμπος Ουζούνογλου
Ζαχαρίας Στεφανίδης
Χαρά Οικονόμου
Νικόλαος Γεροντίδης
Θεμιστοκλής Ροδόπουλος
Αριστείδης Ιωάννου
Στέφανος Οικονόμου
Ευσεβία Τουμπάκη
Ιωάννης Κασιαλιάς
Αμύντας Οικονόμου

Με την υγειονομική κάλυψη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης ΕΕΕΔ

   
Πληροφορίες
για το Κραβ Μαγκά
https://kravmagapro.gr/kravmaga/