Σεμινάριο για την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου H Καρδιά του Παιδιού
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21245
post-template-default,single,single-post,postid-21245,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,unselectable,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα, τα σεμινάρια της KMP International, για την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου “H Καρδιά του Παιδιού”

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, τα σεμινάρια ( ένα για παιδιά και ένα για ενήλικες ) της Krav Maga Protection International, για την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου “H Καρδιά του Παιδιού”

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν απλές τεχνικές αντιμετώπισης βίαιων καταστάσεων, αναπτύσσοντας τις φυσικές αμυντικές τους ικανότητες, ενισχύοντας παράλληλα την αντίληψη τους και την ψυχολογία.

Τα σεμινάρια έγιναν στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Οργανισμού μας, όπου τα έσοδα διατέθηκαν σε παιδιά με καρδιοπάθειες, μέσο του Πανελλήνιου Συλλόγου ‘Η Καρδιά του Παιδιού”.

Το παρόν έδωσαν η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου “H Καρδιά του Παιδιού” κα. Αθηνά Κολτσιδοπούλου, ο επικεφαλής των “Super Heroes Gr” κ. Περικλής Μαντάς με την ομάδα του και η και η πρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Strong me” κα. Ασπασία Θεοφίλου.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο υπεύθυνος της KMP International στην Αθήνα κ. Άκης Πόκας μαζί με μια ομάδα εκπαιδευτών του Οργανισμού μας, που αποτελούνταν από τους.

Γιώργος Χριστοδούλου

Χρήστος Πετρόπουλος

Ιωάννης Καραμπίνης

Ευδοξία Μπέκα

Γιώργος Χριστοφόρου

Πληροφορίες:

Οργανισμός “KMP International”:  https://kravmagaprotection.org

Πανελλήνιος Σύλλογος “Η Καρδιά του Παιδιού”: https://www.kardiapaidiou.gr

Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Strong me”: https://strong-me.com/

Ομάδα “Super Heroes Gr”: https://www.facebook.com/greeksuperheroes/about/?ref=page_internal

 

 error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!