Σεμινάριο «Επιχειρησιακής χρήσης Ισραηλιτικού μαχαιριού» από την KMP
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
20163
post-template-default,single,single-post,postid-20163,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο «Επιχειρησιακής χρήσης Ισραηλιτικού μαχαιριού» από την KMP International


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, το πρώτο σεμινάριο «Επιχειρησιακή χρήση Ισραηλιτικού μαχαιριού» στην Αλεξανδρούπολή, της KMP International.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο επικεφαλής της KMP International κύριος Οικονόμου, με την συνδρομή του υπεύθυνου εκπαιδευτή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κύριου Βερικούκη.
Επίσης σημαντική βοήθεια πρόσφεραν και άλλοι υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές του Οργανισμού από διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως οι κύριοι Παρασίδης, Γιαννώρος, Ουζούνογλου, Εφραιμίδης και Γεροντίδης.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη φτάνοντας τις ογδόντα συμμετοχές και είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στη βασική χρήση μαχαιριού, σύμφωνα με την Ισραηλιτική τεχνοτροπία.
Επίσης οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το μαχαίρι μάχης “Gerber Mark II” του αποκλειστικού αντιπροσώπου για την Ελλάδα «Saoulidis Sports». Στο τέλος του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης από την KMP International.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης (Αλεξανδρούπολης), για την υγειονομική κάλυψη που παρείχε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

 

Η Krav Maga Protection KMP International ®, είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα πιστοποιημένος από τον επικεφαλής εκπαιδευτή κραβ μαγκά των αμυντικών δυνάμεων του Ισραήλ, Boaz Aviram. Η πιστοποίηση της KMP International ®, είναι σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ IDF (μάχη σώμα με σώμα, χρήση μαχαιριού, ραβδιού και τυφεκίου ως συσκευή χωρίς πυρά) του στρατιωτικού κραβ μαγκά.

Ο επικεφαλής της KMP International ®, Χρήστος Οικονόμου έχει ολοκληρώσει το «σχολείο» “Original Israel Defense Forces (IDF) Krav Maga Instructor” και πιστοποιηθεί από τον επικεφαλής εκπαιδευτή krav maga IDF Boaz Aviram.

Επίσης ο επικεφαλής εκπαιδευτής της KMP International ®, έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από τον αριχεκπαιδευτή της αντιτρομοκρατικής Masada του Ισραήλ Guy Rozenfeld, ως εκπαιδευτής “Tactical Combat Shooting” και είναι αντιπρόσωπος της Masada Security, στην Ελλάδα.

Η χρήση του μαχαιριού είναι αναπόσπαστο κομμάτι εκπαίδευσης της KMP International ®, η οποία διδάσκεται στα προχωρημένα επίπεδα των μαθητών και στο κατοχυρωμένο πρόγραμμα Tactical Combat Training TCT.

 

Διαβάστε επίσης

Krav Maga Protection International KMP ®, ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ από τον Chief Instructor Krav Maga Israel Defence Force IDF Boaz Aviram.