Ατομικές Εκπαιδεύσεις Κραβ Μαγκα ( Krav Maga ) KMP - Greece
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
15762
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15762,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ατομικές Εκπαιδεύσεις Krav Maga

Αφού πρώτα έρθει σε επαφή ο ενδιαφερόμενος με την ΚΜΡ, μπορεί να επιλέξει τις ατομικές εκπαιδεύσεις και να εκπαιδευτεί ατομικά (personal training) ή ακόμη και σε μικρές ομάδες. Η κατάρτιση του μαθητή που μετέχει στις ατομικές εκπαιδεύσεις είναι πολύ πιο γρήγορη σε σχέση με τις ομαδικές εκπαιδεύσεις (group training). Σε αυτά τα μαθήματα η ύλη που διδάσκεται προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του ενδιαφερομένου. Επίσης τα εκπαιδευτικά μαθήματα εξελίσσονται σύμφωνα με την πρόοδο του μαθητή και δίνεται έμφαση στα αδύνατα σημεία του..

Ατομικές Εκπαιδεύσεις Krav Maga ( Κραβ Μαγκα )Η δυνατότητα επιλογής προγράμματος προπόνησης είναι αρκετά μεγάλη όπως αύξηση ταχύτητας, αντοχής, δύναμης κτλ.

Στα μαθήματα ατομικές εκπαιδεύσεις, μπορούν να συμμετέχουν άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό τον αναλαμβάνει η KMP και μπορούν να γίνουν τα μαθήματα σε σχολή ή σε ιδιωτικό χώρο που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Τα άτομα που εκπαιδεύονται ατομικά έχουν την δυνατότητα να πιστοποιηθούν, με βάση την ύλη που διδάχτηκαν.
Οι ατομικές εκπαιδεύσεις γίνονται μόνο από ειδικούς υψηλόβαθμους εκπαιδευτές της ΚΜΡ, οι οποίοι έχουν τελειώσει την ανάλογη εκπαίδευση “Personal Trainer Instructor KMP” . Οι εκπαιδευτές έχουν μεγάλη εμπειρία και γνώση σε θέματα ασφαλείας. Επίσης κατέχουν πτυχίο προπονητή πολεμικών τεχνών και βεβαίωση πρώτων βοηθειών από την Meducation για αθλητικούς χώρους.

KRAV MAGA PROTECTION CHRIS OIKONOMOU

Λόγω των υψηλών απαιτήσεων που υπάρχουν στις ατομικές εκπαιδεύσεις, οι “Personal Trainers Instructors KMP” εκπαιδεύονται και επιτηρούνται από τον ιδρυτή / επικεφαλής εκπαιδευτή KMP κ. Οικονόμου

«Krav Maga Protection KMP ® ένας οργανισμός με παγκόσμια πιστοποίηση κατέχοντας κάθε νόμιμη άδεια εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με οργανισμούς και εταιρείες ασφαλείας του εξωτερικού και σκοπός της είναι να παρέχει στα μέλη της, εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου που αφορούν την αυτοάμυνα, την μάχη σώμα με σώμα (κραβ μαγκά), την αυτοπροστασία και παράλληλα να προσφέρει στα μέλη της πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα. Το μαχητικό κραβ μαγκά της KMP, είναι ένα ολοκληρωμένο ρεαλιστικό σύστημα με βάση την πυγμαχία, καλύπτοντας κάθε απειλή – επίθεση αστικού περιβάλλοντος που συνεχώς εξελίσσεται για να καλύψει τις ανάγκες του αύριο.»