Ομαδικές Εκπαιδεύσεις Κrav Maga ( Κραβ Μαγκα )
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
15760
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15760,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ομαδικές Εκπαιδεύσεις Krav Maga

Ομαδικές Εκπαιδεύσεις Krav Maga ( Κραβ Μαγκα )

Στις Ομαδικές Εκπαιδεύσεις (Group Training) της Κrav Maga Protection International KMP, μπορεί να συμμετέχει κάθε άτομο που είναι πάνω από 6 χρονών, σε οποιαδήποτε σχολή υπάρχει αναγνωρισμένος εκπαιδευτής της. Η διδασκαλία γίνεται με βάση την ύλη του Οργανισμού, η οποία είναι διαφορετική σε κάθε επίπεδο εκμάθησης (Basic-Advance). Στις περισσότερες σχολές υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

Τα μαθήματα γίνονται με μεθοδικότητα με σκοπό τη σωστή κατάρτιση και την ταχύτερη εκπαίδευση του μαθητή. Εκτός των χτυπημάτων και τεχνικών αυτοάμυνας, οι μαθητές αθλούνται σε ένα δυναμικό περιβάλλον, προσφέροντας την απαραίτητη γυμναστική με βάση την κινησιολογία του σώματος.

Ομαδικές Εκπαιδεύσεις Krav Maga ( Κραβ Μαγκα )

Στις ομαδικές εκπαιδεύσεις Krav Maga εκτελούνται διάφορες διαδραστικές ασκήσεις και σενάρια επιθέσεων πολλαπλών αντιπάλων με σκοπό την ανάπτυξη των ικανοτήτων του κάθε ασκούμενου.

Τα μαθήματα γίνονται πάντοτε με την παρουσία και την καθοδήγηση εκπαιδευτή της ΚΜΡ, ο οποίος εκτός το πτυχίο εκπαιδευτή, κατέχει πτυχίο προπονητή και έχει παρακολουθήσει ειδική εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για Προπονητές – Εκπαιδευτές μαχητικών αθλημάτων σε αθλητικούς χώρους

Οι μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις εκπαιδεύσεις Krav Maga της KMP έχουν την δυνατότητα να πιστοποιούνται με διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο, έπειτα από εξετάσεις που ορίζει ο Οργανισμός


«Krav Maga Protection KMP ® ένας οργανισμός με παγκόσμια πιστοποίηση κατέχοντας κάθε νόμιμη άδεια εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Συνεργάζεται με οργανισμούς και εταιρείες ασφαλείας του εξωτερικού και σκοπός της είναι να παρέχει στα μέλη της, εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου που αφορούν την αυτοάμυνα, την μάχη σώμα με σώμα (κραβ μαγκά), την αυτοπροστασία και παράλληλα να προσφέρει στα μέλη της πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα.

Η KMP, είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, από τον επικεφαλής εκπαιδευτή κραβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ Boaz Aviram (Chief Instructor Krav Maga IDF).

Το μαχητικό κραβ μαγκά της KMP, είναι ένα ολοκληρωμένο ρεαλιστικό σύστημα με βάση την πυγμαχία, καλύπτοντας κάθε απειλή – επίθεση αστικού περιβάλλοντος που συνεχώς εξελίσσεται για να καλύψει τις ανάγκες του αύριο.»

Ομαδικές Εκπαιδεύσεις Krav Maga ( Κραβ Μαγκα )