Εκπαιδεύσεις Ειδικού Σκοπού - Krav Maga Protection KMP - Greece
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
15769
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15769,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,unselectable,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ειδικού Σκοπού

Οι Εκπαιδεύσεις Ειδικού Σκοπού απευθύνονται κυρίως σε ομάδες και οργανισμούς που ανήκουν στο χώρο της Ασφάλειας όπως Σώματα Ασφαλείας, εταιρείες security, εκπαιδευτικούς φορείς Στελεχών Ασφαλείας ΙΕΚ, ΚΕΚ κτλ. Ανάλογα το αντικείμενο της εκπαίδευσης η ΚΜΡ, εκτός τα πρακτικά παραδίδει και θεωρητικά μαθήματα στον τομέα της Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας.

Στις Εκπαιδεύσεις Ειδικού Σκοπού μπορούν να συμμετέχουν και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν ειδική εκπαίδευση (σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο του κράτους) και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

 

Οι εκπαιδεύσεις πολλές φορές γίνονται με τη συμμετοχή και άλλων φορέων με τους οποίους συνεργάζεται από την Ελλάδα το Ισραήλ και την Αμερική, παρέχοντας τις ανάλογες βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις.

Επίσης η ΚΜΡ συμμετέχει σε προγράμματα για θύματα ενδοοικογενειακής βίας, εμπορίας (trafficking) εκφοβισμού (bullying) όπως και σε επιδοτούμενα του ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ. Ο ΟΑΕΔ παρέχει στις Εταιρίες την δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού τους, εκμεταλλευόμενες το 0,24% από τις εργοδοτικές εισφορές. Το ποσοστό αυτό υπολογίζεται πάνω στο ετήσιο σύνολο της μισθοδοσίας και μπορεί κάθε εταιρία να το δαπανήσει για εκπαίδευση κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους.

KMP krav maga Casino Training team

 

Η ΚΜΡ έχει την δυνατότητα και το χρέος  να παρέχει δωρεάν εκπαίδευση σε κρατικούς ή μη κερδοσκοπικούς φορείς.

 

«Krav Maga Protection KMP ® ένας οργανισμός με παγκόσμια πιστοποίηση κατέχοντας κάθε νόμιμη άδεια εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με οργανισμούς και εταιρείες ασφαλείας του εξωτερικού και σκοπός της είναι να παρέχει στα μέλη της, εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου που αφορούν την αυτοάμυνα, την μάχη σώμα με σώμα (κραβ μαγκά), την αυτοπροστασία και παράλληλα να προσφέρει στα μέλη της πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα. Το μαχητικό κραβ μαγκά της KMP, είναι ένα ολοκληρωμένο ρεαλιστικό σύστημα με βάση την πυγμαχία, καλύπτοντας κάθε απειλή – επίθεση αστικού περιβάλλοντος που συνεχώς εξελίσσεται για να καλύψει τις ανάγκες του αύριο.»

              

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!