Νέοι βοηθοί εκπαιδευτές "Assistant Instructor" της KMP | Συγχαρητήρια στους νέους Βοηθούς Εκπαιδευτές της KRAV MAGA PROTECTION KMP® για την κατάκτηση του τίτλου Assistant Instructor.
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
17023
post-template-default,single,single-post,postid-17023,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Νέοι βοηθοί εκπαιδευτές “Assistant Instructor” της KMP

Συγχαρητήρια στους νέους Βοηθούς Εκπαιδευτές της KRAV MAGA PROTECTION KMP® για την κατάκτηση του τίτλου Assistant Instructor.

Έπειτα από χρόνια εκπαίδευσης οι κύριοι Ιωάνννου, Τσαουσίδης, Κότσου και κυρία Σκαρλή εντάχθηκαν στην εκπαιδευτική ομάδα της KMP.

Όλες οι πιστοποιήσεις είναι από την KMP η οποία έχει την ανάλογη άδεια εκμάθησης μαχητικού κραβ μαγκά, σε συνεργασία με την εταιρεία εκπαιδεύσεων ασφαλείας ECCA και υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WFMA, της οποίας ο οργανισμός μας είναι ιδρυτικό μέλος.

Συνεχίζουμε επαγγελματισμό και ειλικρίνεια.

Krav Maga Portection assistant instructor

Krav Maga Portection assistant instructor