Krav Maga Protection | Νέος εκπαιδευτής Krav Maga στην Πελοπόννησο
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
17642
post-template-default,single,single-post,postid-17642,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Νέος εκπαιδευτής νέο τμήμα κραβ μαγκά KMP στην Πελοπόννησο

Νέος εκπαιδευτής και σύντομα νέο τμήμα κραβ μαγκά KMP στην Πελοπόννησο

Krav Maga Protection New InstructorΑκόμη ένας εκπαιδευτής έρχεται να προστεθεί στην Εκπαιδευτική Ομάδα της Krav Maga Protection KMP.
Είναι τιμή για τον Οργανισμό μας η επιλογή του κ. Δρόσου να ενταχτεί στην οικογένεια της KMP, καθώς ήρθε από την Πελοπόννησο στην Έδρα της KMP, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης συμμετείχαν ο επικεφαλής εκπαιδευτής της ΚΜΡ κ. Οικονόμου και οι εκπαιδευτές κύριοι Γιαννώρος, Εφραιμίδης, Παπαγιαννάκης, και Σαουλίδης.
Η κύρια εκπαίδευση έγεινε σε ατομικό επίπεδο (personal training) από τους άνωθεν εκπαιδευτές, καθώς η ΚΜΡ δεν διοργανώνει σχολές εκπαιδευτών κραβ μαγκά.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής ύλης και του χρονικού απαραίτητου διαστήματος ο κ. Δρόσος θα λάβει το πτυχίο Instructor Advance Level 1 της KMP, πτυχίο προπονητή της ΕΟΠΤ και θα έχει την δυνατότητα παρακολούθησης Πρώτων Βοηθειών σε αθλητικούς χώρους για μαχητικά αθλήματα – συστήματα της Meducation.

 

Krav Maga Protection Instructor Team Krav Maga Protection Instructor Team Krav Maga Protection Instructor Team Krav Maga Protection Instructor Team

Η Krav Maga Protection KMP®, δεν διοργανώνει σχολές εκπαιδευτών, όπως συνηθίζουν άλλοι οργανισμοί.

 

Για να γίνει κάποιος εκπαιδευτής στην KMP®, θα πρέπει να είναι:

  • Μαθητής της KMP® επιπέδου 4ο Level και πάνω.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να γίνει εκπαιδευτής και δεν είναι μαθητής της KMP®, θα πρέπει να έχει:

  • ανάλογο πτυχίο εκπαιδευτή σε άλλο μαχητικό σύστημα ή πολεμική τέχνη,
  • εμπειρία διδασκαλίας το λιγότερο 2 έτη,
  • λευκό ποινικό μητρώο.

 

Εφόσον έχει τα παραπάνω προσόντα θα πρέπει να περάσει από προσωπική συνέντευξη με τον υπεύθυνο της KMP®, προκειμένου να αξιολογηθεί η ικανότητα του.
Η κύρια εκπαίδευση του υποψήφιου εκπαιδευτή γίνεται σε ατομικό επίπεδο (personal training) και όχι σε ομαδικό, την οποία παρέχουν υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές της KMP®.

 

Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα εκπαίδευσης, λαμβάνουν:

  • Πτυχίο εκπαιδευτή με τον πρώτο βαθμό προχωρημένου επιπέδου, ADVANCE LEVEL 1 INSTRUCTOR, της Krav Maga Protection KMP®, σε συνεργασία με την εταιρεία εκπαιδεύσεων ασφαλείας ECCA και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών WFMA.
  • Πτυχίο προπονητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών ΕΟΠΤ.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης ειδικού προγράμματος πρώτων βοηθειών για εκπαιδευτές – προπονητές της Meducation (την ημερομηνία που υλοποιείται το συγκεκριμένο πρόγραμμα)

 

Το πτυχίο του εκπαιδευτή είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και δεν έχει ημερομηνία λήξεως.

KRAV MAGA