Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ από τη KMP International
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21382
post-template-default,single,single-post,postid-21382,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,unselectable,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ από την KMP International

 

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, o Ιδρυτής της KMP International κ. Οικονόμου μαζί με επίλεκτη ομάδα εκπαιδευτών του Οργανισμού, παραβρέθηκαν στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ).

Σκοπός του Οργανισμού ήταν η εκπαίδευση των Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ United Nations Military Observers, στην Αυτοάμυνα – Αυτοπροστασία σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ειδικού Σκοπού” της KMP International

Η εκπαιδευτική ομάδα αποτελούνταν από τον Ιδρυτή / CEO κ. Οικονόμου, τον αρχιεκπαιδευτή κ. Γιαννώρο και τους εκπαιδευτές κυρίους Βερικούκη, Ουζούνογλου, Εφραιμίδη και Στεφανίδη.

Το ΠΚΕΕΥΕ είναι πολυεθνικό κέντρο εκπαίδευσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αναγνωρισμένο από τον ΓΓ του ΝΑΤΟ, με σκοπό την παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης από τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το ΕΚΑΑ και τον ΟΑΣΕ.

 

Ευχαριστούμε όλο το επιτελείο του ΠΚΕΕΥΕ και ιδιαίτερα τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Θωμά Γαβρανόπουλο, (Σχης ΠΖ) για την εμπιστοσύνη τους προς τον Οργανισμό μας.

 

 

Krav Maga Protection International. Global Training Organization.

Ο μοναδικός πιστοποιημένος οργανισμός Κραβ Μαγκά στην Ελλάδα από τον επικεφαλής εκπαιδευτή Κραβ Μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ. Με την υποστήριξη του αρχιεκπαιδευτή της αντιτρομοκρατικής της Masada του Ισραήλ.

Πληροφορίες

→ 6973389738 / 2315151570

www.kravmagaprotection.orgerror: Το περιεχόμενο προστατεύεται!