Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των βασικών επιπέδων 1-4 της KMP
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21642
post-template-default,single,single-post,postid-21642,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,unselectable,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης βασικών επιπέδων 1-4 της KMP International®


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή,στη Θεσσαλονίκη, οι επίσημες εξετάσεις βασικών επιπέδων 1-4 της Krav Maga Protection International KMP®,υπό την Αιγίδα της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Εξεταστές ήταν ο υπεύθυνος του Οργανισμού κ. Οικονόμου, και ο αρχιεκπαιδευτής κ. Γιαννώρος.
 
Όλοι οι μαθητές έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, επιδεικνύοντας την μαχητικότητα και τις τεχνικές ικανότητές τους.

Σημαντική ήταν η μεγάλη συμμετοχή νέων μαθητών, οι οποίοι επέλεξαν να ενταχθούν στην KMP International®, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την σοβαρή και ανοδική πορεία του Οργανισμού.
 

Επίσης σημαντική ήταν η συμμετοχή ενός μεγάλου μέρους της Εκπαιδευτικής Ομάδας της KMP International®, η οποία βοήθησε στην επιτυχία των εξετάσεων.

Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης και στα υπόλοιπα εκπαιδευτικά κέντρα της KMP International® στην Ελλάδα.

 
Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης η οποία πάντα είναι μαζί μας, παρέχοντας υγειονομική κάλυψη σε όλες τις διοργανώσεις μας.

 
Krav Maga Protection International® Global Training Organization.

Ο μοναδικός πιστοποιημένος οργανισμός Κραβ Μαγκά στην Ελλάδα από τον επικεφαλής εκπαιδευτή Κραβ Μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ.

Με την υποστήριξη του αρχιεκπαιδευτή της αντιτρομοκρατικής της Masada του Ισραήλ και την καθοδήγηση του ιδρυτή/CEO Χρήστου Οικονόμου.

Πληροφορίες:

→Τηλέφωνο 6973389738 / 2315151570

→KMP International www.kravmagaprotection.org

→Facebook https://www.facebook.com/KravMagaKMP

→Instagram www.instagram.com/krav_maga_protection_kmp/

→Youtube Channel www.youtube.com/channel/UCDlamqxxuyJ2GrVsHMoSsdA

→TikTok https://www.tiktok.com/@kmpinternationalgreece

 
  Διαβάστε ΕΔΩ:

 

 error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!