Γίνε εκπαιδευτής Κραβ Μαγκά στην Krav Maga Protection International
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
19498
post-template-default,single,single-post,postid-19498,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,unselectable,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Γίνε εκπαιδευτής Κραβ Μαγκά στην Krav Maga Protection International KMP ®

Εάν ενδιαφέρεσαι να γίνεις πιστοποιημένος εκπαιδευτής Κραβ Μαγκά και έχεις τα παρακάτω προσόντα:

1) πέντε χρόνια εκπαίδευσης σε άλλο μαχητικό σύστημα ή πολεμική τέχνη,
2) ανάλογη εμπειρία στη διδασκαλία πολεμικών τεχνών
3) λευκό ποινικό μητρώο.
Επικοινώνησε μαζί μας.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης “Εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά” της Krav Maga Protection International KMP ®, γίνεται σε συνεργασία με την Masada Academy του Ισραήλ, την παγκόσμια ομοσπονδία WFMA και με την υποστήριξη του επικεφαλής εκπαιδευτή των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ κ. Άβιραμ.

Χρόνος εκπαίδευσης: Η KMP θέλοντας ο ενδιαφερόμενος να είναι πλήρως καταρτισμένος, η διάρκεια εκπαίδευσης εξαρτάται από την κατανόηση, τις φυσικές δεξιότητες και την αποδοτικότητα του.

Όσοι ολοκληρώσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα λαμβάνουν:
1) Πτυχίο εκπαιδευτή με τον πρώτο βαθμό προχωρημένου επιπέδου, “ADVANCED LEVEL 1 INSTRUCTOR”, το οποίο αντιστοιχεί σε μαύρη ζώνη 1 Dan.
2) Πτυχίο προπονητή της ΕΟΠΤ.

Η κύρια εκπαίδευση του υποψήφιου εκπαιδευτή γίνεται σε ατομικό επίπεδο (personal training), την οποία παρέχουν υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές της KMP International®.

Το πτυχίο του εκπαιδευτή είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και δεν έχει ημερομηνία λήξεως.

*Οι Μαθητές της KMP μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκπαιδευτών από το 4ο Level και πάνω.

Πληροφορίες για την εκπαίδευση: 6973389738

Πληροφορίες για την KMP ΕΔΩ:

Krav Maga ProtectionKMP ®, ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ από τον Chief Instructor Krav Maga Israel Defence Force IDF Boaz Aviram.error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!