Σεμινάριο της Krav Maga Protection International στην Κύπρο
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
21930
post-template-default,single,single-post,postid-21930,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,unselectable,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο της Krav Maga Protection International στην Κύπρο.

 

Η Krav Maga Protection International®, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών WFMA, παρείχε την Κυριακή για πρώτη φορά στην Κύπρο, δύο σεμινάρια αυτοάμυνας κραβ μαγκά, ένα για παιδιά και ένα για ενήλικες.

Στα σεμινάρια δίδαξαν ο Ιδρυτής της KMP International κ. Οικονόμου με τη βοήθεια του κ. Ουζούνογλου και του Υπεύθυνου Κύπρου κ. Παύλου.

Το σεμινάριο για τα παιδιά πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα “Kids Krav Maga” (gaming, gamification, role-playing κτλ) με την υποστήριξη του μεγαλύτερου οργανισμού για την πρόληψη & καταπολέμηση της έμφυλης βίας ¨Strong Me¨.

Οι ενήλικες είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν βασικές αρχές αυτοπροστασίας και τεχνικές αντιμετώπισης άοπλων – ένοπλων απειλών κι επιθέσεων.

Παρά την υψηλή θερμοκρασία λόγω καλοκαιριού, το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν πολύ μεγάλο με την συμμετοχή να ξεπερνάει τα 130 άτομα.

Η KMP International συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά και να εξαπλώνεται, δημιουργώντας νέα κέντρα εκπαιδεύσεων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

KMP International Κύπρος Πληροφορίες:
Γιάννης Παύλου: 96-511213.

  Διαβάστε ΕΔΩ:

Πως μπορώ να γίνω εκπαιδευτής κραβ μαγκά στην KMP International

Πληροφορίες για την Krav Maga Protection International KMP ®


Πληροφορίες
για το Κραβ Μαγκά
https://kravmagapro.gr/kravmaga/

Σχολές Krav Maga Protection International KMP®
https://kravmagapro.gr/kmp-schools/

 

 error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!