Krav Maga Protection | Η επιτυχία και η αποτυχία ενός οργανισμού
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
18344
post-template-default,single,single-post,postid-18344,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Η επιτυχία και η αποτυχία ενός οργανισμού

 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλάβει κάποιος αν ένας οργανισμός είναι σοβαρός και πετυχημένος στο χώρο του. Οι δύο πιο σημαντικοί που αξίζει να αναφερθούν, είναι οι παρακάτω.

Πρώτον, φαίνεται από τα άτομα που τον επιλέγουν για να εκπαιδευτούν. Αυτό το βλέπουμε, όταν στον οργανισμό υπάρχουν πολλοί ασκούμενοι μαθητές και παράλληλα διαπιστώνουμε πως υπάρχει μια συνεχής σταθερή ανάπτυξη και εξέλιξη αυτών, όπως αξιοσημείωτη είναι και η συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση νέων μελών του. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η «ποιότητα» των ατόμων που αποτελούν την εκπαιδευτική ομάδα του οργανισμού. Προσωπικότητες με ήθος, σεβασμό, ηθικές αξίες, στόχους και ιδανικά, δίχως να επικρατεί στην εκπαιδευτική ομάδα το «εγώ», αλλά το «εμείς», μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με μεγάλη επιτυχία. Σαφέστατα, κομβικό ρόλο έχει και ο χρόνος που χρειάστηκε για να γίνουν εκπαιδευτές, όπως επίσης και το αν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία στις πολεμικές τέχνες κ.ο.κ.

Δεύτερον, φαίνεται με το πόσο άλλοι οργανισμοί του ίδιου χώρου ασχολούνται μαζί του. Όταν ο Οργανισμός είναι «μεγάλος» και επιτυχημένος, πάντα οι μικρότεροι και αποτυχημένοι ασχολούνται μαζί του. Κανένας σοβαρός οργανισμός δεν ασχολείται σε επίπεδο εμμονής με κάποιον που θεωρεί μικρότερό του. Αυτό το βλέπουμε να γίνεται πράξη, όταν τα άτομα που τον εκπροσωπούν, μη έχοντας άλλη εργασία και κατά συνέπεια απεριόριστο χρόνο, μελετούν επιμελώς και καθημερινά το τί γράφει ο καθένας, ενώ παράλληλα, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύουν κείμενα γεμάτα μομφή, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι σπιλώνοντας έναν επιτυχημένο οργανισμό, θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο στον δικό τους. Μέσα από τις προαναφερθείσες ενέργειες, μπορούμε να διακρίνουμε και την αποτυχία αυτού του οργανισμού, ο οποίος αντί να εκμεταλλευτεί παραγωγικά τον χρόνο του, τον αναλώνει σε κακόβουλα σχόλια και ανυπόστατες κριτικές.

Ευχαριστώ το Θεό που στην Krav Maga Protection KMP International, συμβαίνουν τα παραπάνω και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η μεγάλη και σοβαρή δουλειά του Οργανισμού μας.

Χρήστος Οικονόμου
Ιδρυτής / Επικεφαλής
KMP International

 

Πληροφορίες για την KMP International ΕΔΩ