Σχολή εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά KMP International®
Krav Maga, Krav-Maga, Kravmaga, KMP, Thessaloniki, Greece, Chris Oikonomou, Κραβ Μαγκα, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ, Μαχητικο Κραβ Μαγκα, Χρηστος Οικονομου
20430
post-template-default,single,single-post,postid-20430,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Νέα Σχολή Εκπαιδευτών ¨Instructors’ Training Krav Maga


 
Ο παγκόσμιος κλάδος μάχης Krav Maga Protection International® (WFMA), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών ΕΟΠΤ και με την υποστήριξη της Masada του Ισραήλ διοργανώνει σχολή Εκπαιδευτών Μαχητικού Κραβ Μαγκά.

Ημερομηνία έναρξης: Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Τόπος διεξαγωγής: στην Έδρα της ΚΜΡ International®, 17 Νοέμβρη 81, Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη.
Χρονική διάρκεια εκπαίδευσης: Εξαρτάται από την κατανόηση, τις φυσικές δεξιότητες και την αποδοτικότητα του ενδιαφερόμενου.
Τρόπος εκπαίδευσης: Η κύρια εκπαίδευση του υποψήφιου εκπαιδευτή γίνεται σε ατομικό επίπεδο (personal training), την οποία παρέχουν υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές της KMP International®.

Το πτυχίο του εκπαιδευτή είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και δεν έχει ημερομηνία λήξεως.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν

  1. Πέντε χρόνια εκπαίδευσης σε άλλο μαχητικό σύστημα ή πολεμική τέχνη,
  2. Ανάλογη εμπειρία στη διδασκαλία πολεμικών τεχνών
  3. Λευκό ποινικό μητρώο.
 
Με την επίβλεψη του επικεφαλής εκπαιδευτή του Οργανισμού, Χρήστου Οικονόμου
 
Πληροφορίες:
Τηλ → 6973389738 | email → info@kravmagaprotection.org
 

KMP International
www.kravmagaprotection.org
Facebook
Krav Maga Protection KMP International
Instagram
www.instagram.com/krav_maga_protection_kmp/
Youtube Channel
www.youtube.com/channel/UCDlamqxxuyJ2GrVsHMoSsdA
Πληροφορίες για το Κραβ Μαγκά
https://kravmagapro.gr/kravmaga/

Χορηγοί Εκπαίδευσης:
 
 
Με την υγειονομική κάλυψη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης

| Εμείς, η Krav Maga Protection International KMP ® |

 
– Γιατί να μας εμπιστευτείς για την εκπαίδευσή σου σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας – μάχης σώμα με σώμα;

Επειδή είμαστε ένας οργανισμός με παγκόσμια πιστοποίηση κατέχοντας κάθε νόμιμη άδεια εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς και εταιρείες ασφαλείας του εξωτερικού και σκοπός μας είναι να παρέχουμε στα μέλη μας, εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου που αφορούν την αυτοάμυνα, την μάχη σώμα με σώμα (κραβ μαγκά), την αυτοπροστασία και παράλληλα να προσφέρουμε στα μέλη μας, πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα. Καλό είναι να γνωρίζεις επίσης ότι είμαστε ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, από τον επικεφαλής εκπαιδευτή κραβ μαγκά των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ, κύριο Boaz Aviram(3rd Chief Instructor Krav Maga IDF, in straight lineage after Imi Lichtenfeld).
https://kravmagapro.gr/krav-maga-protection-kmp/

– Ποιος είναι ο επικεφαλής μας;

Επικεφαλής και ιδρυτής μας, είναι ο κύριος Χρήστος Οικονόμου (Chris Oikonomou), ο οποίος ήταν από τους πρώτους Έλληνες που γνώρισαν το krav maga το 1997 από Οργανισμό Ασφαλείας του Ισραήλ, φτάνοντας σήμερα να κατέχει το επίπεδο Master από τον επικεφαλής εκπαιδευτή του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.
https://kravmagapro.gr/kmp-founder-χρήστος-οικονόμου/

– Τι είδος κραβ μαγκά διδάσκουμε;

Ο Οργανισμός μας διδάσκει Μαχητικό Κραβ Μαγκά (IDF system, military krav maga), με βάση την πυγμαχία, διατηρώντας σχεδόν την ίδια φιλοσοφία με το στρατιωτικό κραβ μαγκά
https://kravmagapro.gr/tactical-kravmaga/
Καλό είναι να γνωρίζεις επίσης ότι είμαστε αντιπρόσωπος της Masada Israel στην Ελλάδα, η οποία είναι εταιρεία εκπαιδεύσεων ασφαλείας με έδρα το Ισραήλ. Συνεργάζεται με το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ και είναι πλήρως αναγνωρισμένη από αυτό. Ο διευθυντής της Masada Israel είναι ο κύριος Guyc’ho Rozenfeld πρώην εκπαιδευτής της κρατικής Masada και νυν εκπαιδευτής ειδικής μονάδας του στρατού.